Menü

2015. június 15., hétfő

Újabb élmények

„Nem mondhatom el senkinek, elmondom hát mindenkinek”




Már egy éve tart...hihetetlen, de igaz, és bár ritkán tudunk találkozni, minden alkalommal szabályosan egymásnak esünk, és minden alkalommal ér valami meglepetés.


Elneveztem magamban „Néma Leventének”, tökéletesen illik rá. Egyrészt mert nem mond magáról semmit, ebben igaza is van, féltve őrzi a magánéletét, én is az enyémet, mindkettőnknek lenne vesztenivalója, de neki sokkal inkább.
Másrészt azért nem beszél sokat, mert inkább tettekre váltja a benne lévő szenvedélyt...egyszerűen elképesztő, amit velem művel.
Legutóbb is, egy őrületesen hosszú, sok orgazmussal teli menettel ajándékozott meg...abszolút nem voltam magamnál, és amikor kicsit kezdtem magamhoz térni, megkérdezte: Jól vagy?


Már hogy a fenébe lettem volna jól? Rég rájöttem, hogy soha nem fogom tudni neki viszonozni, amit kapok tőle. Hozzá képest ügyetlen és béna vagyok, különben is, ahogy elkezd már csak simogatni, én egyszerűen elvesztem az öntudatom...és a heves kényeztetéseitől teljesen kívül kerülök a földi dimenzióból. Tudom, hogy épp erre való a szeretkezés, de hiába próbálom neki viszonozni, nem bírok annyira ügyes lenni, olyan finom fokozatokban kényeztetni, ahogy Ő.


Pedig egyszer kipróbáltam, mert úgy adódott a helyzet, hogy az Ő orális kényeztetése közben nagyon finoman masszírozni kezdtem a popsiját, és picit be is dugtam az ujjam, jó nedvesen, és masszíroztam belülről...frenetikus volt a reakciója, először láttam rajta, hogy tényleg nagyon el tudja magát engedni, és élvezi...finom remegések futottak végig az egész testén...végre nem rajtam volt a hangsúly, és ez nekem is nagy örömet okozott. Ezt azóta is minden alkalommal megteszem neki, és nagyon élvezi.


Nemrég elémállt szeretkezés előtt, és megkért, hogy húzzak fel egy harisnyát, amit szét akar tépni rajtam, mert hogy mindig annyira szexin felöltözöm, és legszívesebben cafatokban tépné le rólam a ruhát, de nem lehet...
Teljesen elképedtem rajta, mert egyfolytában ennyit beszélni még nem is hallottam, és ezek szerint vannak olyan fantáziái, amit még el sem mondott...naná, hogy felvettem, és teljesen kész voltam, ahogy finoman elkezdte puszilgatni a lábam, majd a puncim az átnedvesedett harisnyán keresztül...aztán a fogával tépte fel a harisnyát a puncim fölött, két kézzel tépte tovább...minden porcikámban remegtem, már ettől szinte elélveztem, a végletekig fokozta az izgalmamat...és ahogy szeretkezés közben végigsimítottam a hátát, lábát, ahol értem, a harisnyás lábammal, egész más érzetet keltettem benne, éreztem, ahogy megremeg tőle...
Innentől kezdve, ha elszakad rajtam egy harisnya, mindig ez fog eszembe jutni róla...az a jellegzetes selymes, szakadó hang, mintha másodszor veszítettem volna el a szüzességemet!


És innentől kezdve nem volt megállás, mindig kitaláltunk valami újat, ami spontán jött.
Többször említette, hogy ki kellene próbálni a popsiszexet is, megőrülnék tőle...korábban puncinyalás közben a popsimat sem hagyta ki, ezzel tényleg teljesen megvadított, nem gondoltam volna, hogy ott is annyira érzékeny vagyok...az ujjával simogatta, a nyelvével nyalogatta, és óriási nagyot élveztem tőle...


Egy alkalommal otthon előtte rákészültem, és amikor megint felemlítette, félretettem magamban a félelmemet, fenntartásaimat, és belementem...soha nem fogom megbánni.


Finoman kitágította az ujjával a popsimat, már ez nagyon élvezetes volt, mert ezt máskor is csinálta...és amikor éreztem, hogy a szerszámát illeszti oda, és nagyon lassan belehatol a popsimba, kikészültem...maga a tudat, hogy épp most veszi el a popsim szüzességét, hogy mennyire gyengéden és óvón csinálja, hogy semmi félnivalóm nincs, mert megbízhatok benne, a legféltettebb és kényesebb helyen is birtokba vehet...elementáris orgazmusom lett az élménytől. Inkább lelki értelemben, mert rövid időnk volt csak, és ügyetlen is voltam, de simán elélveztem!


Nem a pornófilmekben látott durva anális szexet éltem át. Hanem egy nagyon bizalmas, bensőséges élményt, ahogy mindenhol birtokba vehetett, és én tökéletesen megbízva benne, átadtam magam neki...de ez minden egyes szeretkezésünkre is vonatkozik, ettől annyira jó, hogy fel tudunk emelkedni a legmagasabb lelki szintekre, ahol nincs birtoklás, számonkérés, negatív érzelmek, csak mintha két angyal játszana egymással...önzetlenül, megbízva egymásban.


Mert ez bizony már nem földi dimenzió, ahová átkerülünk, hanem szinte éteri...aztán úgyis vissza kell térni a földi kötelességeinkhez, mert az élet megy tovább...család, munka, gyerekek, gond, betegség, halál, születés...


De nem ezért keresünk valakit? Hogy ezt átéljük? És mekkora szerencse, ha megtaláljuk azt az illetőt, akivel szinte azonnal működik a kémia, a szenvedély, tűz, gyengédség, önzetlenség...évekkel ezelőtt már letettem róla, hogy ezt megkaphatom, és tessék...akkor ütött be, amikor nem is számítottam rá.


Hónapok óta időnként belépek az oldalra, és csak olvasom, olvasom kedves sorstársaim élményeit tanácsait...én csak egyet tudok mondani: mondjon bárki bármit, ami ennyire jó egy férfinak és egy nőnek, az nem lehet bűn, azt nem lehet rossznak nevezni. Az ilyen együttlétekre a halálos ágyán is emlékezni fog mindenki, és csak több lehet tőle. Mert a legtöbbet akkor kapom a másiktól, ha önzetlenül én is adok.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése